Vi er dataansvarlige

MyViribus I/S
CVR-nr: 40468129
Adresse: Svendborgvej 226 Odense S 5260
E-mail: Support@myviribus.dk
Telefonnummer: 81123022

Ved at benytte denne hjemmeside, www.myviribus.dk, accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger, herunder at tredjeparter får adgang til oplysninger om din brug af hjemmesiden i henhold til denne datapolitik. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, kan du læse i vores Cookiepolitik herunder, hvordan du kontrollerer og sletter cookies.

Persondata- og cookiepolitik

Cookies

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies. MyViribus bruger egne cookies, samt cookies fra tredjeparter for at huske dine indstillinger eller andre præferencer, vise målrettede annoncer til dig, trafikmåling og tracking af dit besøg på hjemmesiden. 

Cookies er vigtige for os for de hjælper til at gøre vores online-tjenester lettere at bruge, til at følge med i hvordan vores website bruges og til at hjælpe os med at levere den bedste service til dig.

Hvis du alligevel ønsker at styre eller fjerne cookies, så kan du gøre det via indstillingerne i din webbrowser. Vær dog opmærksom på at dette kan påvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravælger cookies. Mange af deinteraktive funktioner, som websitet tilbyder, er afhængige af cookies og blokering eller sletning af cookies kan forhindre de funktioner i at virke eller reducere deres anvendelighed.

Forskellige webbrowsere kan bruge forskellige metoder til håndtering af cookies. Følg vejledningen fra webbrowseren producenterne nedenfor for at konfigurere dine browserindstillinger.

 

Microsoft Internet Explorer (IE)

Google Chrome

Safari

Firefox

 

*Bemærk: introduktionerne ovenfor er links direkte til webbrowserproducenten – ingen former for ansvar kan gøres gældende over for os, hvis de er urigtige.  

Personoplysninger

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os for at sende varen afsted til dig:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

MyViribus indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand og opbevarer ikke information om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Det er kun virksomheden der anvender personoplysninger, som vi har om vores kunder. MyViribus har retningslinjer for hvem der har adgang til disse. Udelukkende online shops ansvarlige og de pakkeansvarlige. Derudover kan ansvarlige for kundeservice tilgå informationerne med henblik på at hjælpe kunderne med spørgsmål om levering, produktet mv. 

Opbevaring af personoplysninger

MyViribus opbevarer personoplysninger der registreres hos os i fem år til økonomi mæssige sammenhæng. Hvorefter oplysninger slettes.

Data som skal bruges til at sende en ordre, som er afsluttet hvor dataen ikke længere er nødvendig slettes efter 14 dage.

Retten til at trække samtykke tilbage

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger som vi har registreret om dig samt enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

Hvis du ønsker at modtage disse eller trække dit samtykke tilbage, skal du kontakte os på
Support@myviribus.dk

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækning. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det i så fald først virkning fra dette tidspunkt.
Du kan altid få tilrettet ukorrekte oplysninger.

Dine rettigheder

Efter databeskyttelsesregler har vi registreret en række rettigheder i forhold til virksomhedens behandling af personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
  • Ret til berigtigelse
  • Ret til sletning
  • Ret til begrænsning af behandling
  • Ret til at transmittere

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

 

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, som vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Videregivelse af personoplysninger

Personoplysninger afgivet ved MyViribus I/S videregives kun til:

  • Virksomhedens interne afdelinger
  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt
  • Forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

For at kunne videreudvikle og forbedre MyViribus fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden.
personoplysninger registreres hos MyViribus I/S og opbevares i fem år,
hvorefter oplysninger slettes.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos MyViribus I/S, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til:
Support@myviribus.dk

 

Brug af personoplysningerne

Vi kan benytte dine personoplysninger til at:

  • Servicere dine online handler på vores website (Sende dine varer mv.)
  • Registrere samt vedligeholde din profil
  • Give dig en mulighed for at deltage i visse serviceydelser. Dette er eksempelvis hvis du tilmelder dig konkurrencer og eller kampagner online.
  • Sende dine varer/din ordre ud til dig
  • Sikre drift og en god kundeservice på vores website

Har du nogle spørgsmål vedr. denne politik, kan du kontakte os via mail på:
Support@myviribus.dk